• Течност За Чистачки - Зимна Концентрат

Течност За Чистачки - Зимна Концентрат

0 коментар(и)/

Производител: Plama

Течност За Чистачки - Зимна Концентрат


Описание:

Течност За Чистачки - Зимна

Концентрат

ФТС 84-09

Изборът за покупка на зимната течност за чистачки в концентриран вариант е едно отлично решение, което ще реши дълготрайно проблемите с необходимостта от антифриз на онези от вас, които имат малко по-задълбочени умения в грижата за своето возило. Висока ефективност и по-голяма сигурност докато сте на пътя - това са само малка част от предимствата на този продукт.

Предимства на концентрирания продукт

Концентратът притежава редица предимства, което кара по-добре запознатите с нуждите на своя автомобил да заложат именно на този вариант. Зимната течност за чистачки в концентриран вариант ви позволява да прецените съотношението на течността, което от своя страна ви позволява да осигурите оптимална работа дори и при много ниски температури.

Решение за дълго време

Обикновено, при правилно използване, концентрираният продукт следва да бъде достатъчен за доста дълго време. Той е по-подходящото решение за онези от вас, които пътуват по-дълго време или изминават големи разстояние в условията на ниски температури. Опаковката с концентрат се съхранява лесно в гаража, в мазето или на недостъпно за деца място във вашия дом.