• АНТИФРИЗ КОНЦЕНТРАТ ЗА ПРОМИШЛЕНА УПОТРЕБА GMB - 60 C

АНТИФРИЗ КОНЦЕНТРАТ ЗА ПРОМИШЛЕНА УПОТРЕБА GMB - 60 C

0 от базирано на 0 потребителски вот
0 коментар(и)/


Спесификации:

До - 60 C