Течности за чистачки & Антифриз

В случай, че ежедневието ви е твърде забързано и рядко намирате свободно време, в което да подберете висококачественa течност за чистачки и антифриз, то ние ви предлагаме да посетите онлайн магазина ни plama.bg. При нас ще откриете всичко онова, от което се нуждае любимият ви автомобил, за да изглежда като нов за дълъг период от време.

В този ред на мисли следва да представим на вниманието на всички потребители специално създадената категория, включваща редица течности за чистачки и антифриз на световни марки.

Сега не е моментът да се чудите. Побързайте, защото стотици граждани се възползваха от изключително ниските цени и подариха на превозните си средства качество, което до него момент не са познавали. В категорията ще се превърнете в свидетели на безкрайно дълъг каталог.

За целта е нужно да отделите няколко минути от времето си. Изберете желаните продукти, поставете ги в кошницата и за всичко останало ние имаме грижата. Още на следващия ден ще ви посетим на посочения адрес и ще ви доставим пратката.

Tечност за чистачки и антифриз - особености

Това са свръх популярни продукти, за които всеки от нас е чувал, без значение дали е професионален шофьор или използва автомобила единствено да се вози в него. Масовите висококачествени продукти са смес от етилов алкохол и специални миещи вещества, наречени емулгатори. В допълнение към тях спадат различни смазочни компоненти, ароматизатори и оцветители.

Течностите за чистачки са предназначени за резервоарите към чистачките на самото превозно средство. С помощта на тях, автомобилните стъкла се превръщат в кристално чисти. Благодарение на всички онези почистващи агенти, изброени върху етикета на опаковката, биват елиминирани всякакви видове замърсявания, които често успяват да намалят видимостта. Става въпрос за насекоми, прах или други.

Антифризът е онова средство, предотвратяващо замръзване на водата в автомобила. Освен това тази смес пречиства системите. Не забравяйте, че зимните месеци са в състояние да унищожат вашия двигател, в случай че не сте помислили на време за антифриз.

Ние от plama.bg знаем колко важен е един автомобил за съвременния гражданин, затова му предлагаме прецизно подбрана селекция от утвърдени продукти, както в сегмента с индустриални, трансмисионни и разбира се добре познатите моторни масла Плама, така и по отношение течност за чистачки и антифриз при това на отлични цени.

Възползвайте се от нашите предложения и сами ще се уверите в тяхното качество!