Моторни масла за автомобили и лекотоварни

В категория „Моторни Масла" ще откриете смазочни масла от висок клас. Помнете, че освен двигателят, способстващ за продължителния живот на превозното ви средство, то и маслото има не по-малко заслуги. Несъмнено това е изключително важен аспект от поддръжката на автомобила и специалистите съветват в никакъв случай да не бива пренебрегван.

Знаете ли, че едно качество моторно масло осигурява дълъг живот на двигателя?

Далеч по-икономично е да помислите за него, отколкото да закупувате нов двигател на автомобила си. В случай, че сте решили да извършите покупка от нашия онлайн магазин Plama.bg, то вие автоматично си осигурявате по-рядка необходимост от подмяна, както и значително по-малък разход на горивото.

Автомобилът в днешно време е необходимост, без която значителен процент от гражданите не биха могли да изпълняват ежедневните си задачи. В днешно време много от хората разчитат на коли под наем, но и голяма част от тях залагат на личен автомобил. Освен да мислите за поддръжка на външния му вид, то заложете на качествени моторни масла, които ще откриете в този сектор.

Ние от Плама знаем, че всеки един желае най-доброто за своето превозно средство и затова сме се постарали да селектираме значителен брой моторни масла, които не просто са с ненадминато качество и доказан произход, но също така бихте могли да ги закупите на изгодна за вас цена.

Доверявайки ни се, то вие спестявате нерви и средства.Нашите продукти са на световни производители, които години наред доказват качеството си.

Ето и някой от тях:

  • Жерина;
  • Диона;
  • Плама;
  • Performance;
  • Dynamic;
  • Емера;
  • Други.

При подбора на марките моторни масла, ние взимаме под внимание ценовия списък. Постарали сме се да ви предложим наистина изгодни предложения, така че заделеният ви бюджет да се окаже напълно достатъчен.

Маслата успяват да се задържат дълго време върху металните повърхности на двигателя, като по този начин способстват за смазването и удължават неговия живот.

Моторни масла - защо да изберете Плама?

Причините, поради които да извършите покупка от нашия онлайн магазин са твърде много. На първо място застава разнообразието, вървящо ръка за ръка с ниските цени. Освен това ние ви предлагаме бързо и качествено обслужване.

Компетентни служители са на ваше разположение по всяко време. Те любезно ще отговорят на запитванията ви, ще ви съветват и консултират. Ние внимателно сме проучили качествените продукти и сме ги селектирали в цяла една подкатегория, от която да пазарувате на воля и неограничено.

Ако двигателят е сърцето на един автомобил, то моторните масла са неговата кръв, без която на практика не би могъл да съществува.