• AGRI MP 15W40 
  • AGRI MP 15W40 

AGRI MP 15W40 

0 коментар(и)/

Производител: Castrol

Engine oil AGRI (208L) 15W40 API CE; FS; GL-4; CASE MS 1207; FORD WSS-M2C134-D; FORD WSS-M2C86-B


AGRI MP 15W40е универсална смазка за трактори. В нашият онлайн магазин безспорно попадате на продукт, дело на един от най-утвърдените и доказали се производители в тази сфера. Притежавате привилегията да си го закупите на цена, достъпна за масовия потребител. Освен това разполагате с възможността да пазарувате неограничено и по всяко едно време. В случай, че имате някакви конкретни запитвания, то не се колебайте да се свържете със служител от онлайн магазина. Насреща сме да откликнем на редицата ваши запитвания, свързани със смазката за универсални трактори.

Какво представлява AGRI MP 15W40?

Това е смазка, създадена за различните видове селскостопанска техника. Предимствата, които притежава тя, не са никак малко. Ще ви посочим най-съществените от тях, заради които наистина си струва да инвестирате средства в покупката на това наше предложение. Тази смазка умело успява да предпази двигателя, трансмисията, потопените спирачки, хидравличната система и предните мостове.

Намаляването на инвентара, до което води използването на смазката, безспорно ще ви спести една не малка сума средства. AGRI MP 15W40 намалява износването на двигателя, което всъщност е нейният най-голям принос.

Инвестицията, която възнамерявате да направите, ще ви се отблагодари многократно напред във времето!