• Vexxol Moto 2 Stroke

Vexxol Moto 2 Stroke

0 коментар(и)/

Производител: Vexxol

Масло двутактовоAPI TC; JASO FC


Производител на двигателни масла от световна класа, Vexxol е компания, която познава много добре какво е необходимо за перфектната работа на всеки един двигател. Произвежда продукти за всякакъв вид тежкотоварни и леки автомобили, а един от най-деликатните моменти е създаването на моторни масла за мотоциклети.

Всичко най-добро на едно място

Мотоциклетите имат по-специфични изисквания. Маслото, което се създава за техните двутактови двигатели трябва да е съобразено с малките габарити на превозното средство, но и с това, че трябва да се осигури много голяма мощност. Този тип масла трябва да подпомогнат на двигателя като го направят по-издръжлив и устойчив на натоварване.

Vexxol Moto 2 Stroke - за оптимално представяне

Vexxol Moto 2 Stroke е един от продуктите, с които компанията е известна. Той предлага отлични условия за оптимално добро представяне, но без да се натоварва прекомерно деликатната скъпо струваща машина. Идеята е да се осигури възможност за интензивна работа, но без да се допуска прегряване и без да се позволи замърсяване по време на инрензивното въртене на двигателния механизъм.