• Street race 5W40

Street race 5W40

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

Engine oil 4T LIQUI MOLY Street race 5W40 1l SM JASO MA-2 (PL) пълна синтетика


Грижата за мотоциклета не е действие, а един безкраен процес, който включва ежедневни дейности по неговата поддръжка. Едно от тях се изразява в правилния подбор на гориво и смазочни масла.

Един продукт на Liqui Moly

Компанията Liqui Moly е известна като един от най-търсените имена когато говорим за лубрикантни продукти за двигатели. Тя е известна със задълбочените си познания в областта на машините, като често бива дадена за пример в областта.

Това се отнася за всички продукти, в това число мотоциклети и тежкотоварни машини. Street Race 5W40 е сред най-предпочитаните масла за двигатели на мотоциклети.

Street Race 5W40 за по-дълъг живот на мотора

Street Race 5W40 е продукт, който представлява пълна синтетика. Това означава по-висока ефективност при различни метеорологични условия, защото синтетичните масла се отличават с това, че не се влияят особено от температурата.

Този продукт ще намали ефикасно триенето, с което няма да допусне прегряване на машината. Това от своя страна означава много по-продължителна експлоатация, което е резултат от намалената амортизация.