• Street race 10W60

Street race 10W60

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

Engine oil 4T LIQUI MOLY Street race 10W60 4l SL JASO MA-2 (PL) пълна синтетика


Производителят на масла за мотопедни двигатели Liqui Moly има зад себе си дългогодишен опит в тази сфера. Зад безупречната репутация на компанията стои задълбочено познание в областта на автомобилните двигатели. Всеки един продукт се създава на базата на отлично познаване на нуждите на отделния двигател и на потребителите.

Street Race 10W60 - най-добрата грижа за машината

Маслото Street Race 10W60 на Liqui Moly е специално създадено за четири тактови двигатели. Това е един продукт от най-ново поколение, който е напълно синтетичен, тоест не отделя никакви отпадни частици по време на работа.

Liqui Moly съчетава отлично качество на атрактивна цена, като в резултат на пълната синтетика, този продукт създава отлични условия за работа. Така се осигурява максимално удължаване живота на машината и минимум амортизация.

Не е подходящо за всички двигатели

Маслото Street Race 10W60 на Liqui Moly не е съвсем подходящо за всички двигатели, като отговаря на нуждите на определен кръг от машини. Ако притежавате мощен мотоциклет и искате да се погрижите за него обаче, несъмнено това е най-доброто решение, което може да се купи с пари.