• Street race 10W50

Street race 10W50

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

Engine oil 4T LIQUI MOLY Street race 10W50 4l SL JASO MA-2 (PL) пълна синтетика


Street Race 10W50 е чудесен избор на двигателно масло за вашия мотоциклет. Производителят на този продукт е компанията Liqui Moly, чиято цел е да създаде двигателно масло, осигуряващо на двигателя среда, в която той да старее възможно най-бавно.

Street Race 10W50 предлага пълна синтетика и е гаранция, че ще постигнете възможно най-голяма продължителност на живот на вашия мотоциклет. Продукт с толкова високо качество не се създава лесно. За да бъде една компания в състояние да произведе нещо подобно, тя трябва да има сериозен опит в миналото.

Важно е да се познават достатъчно добре различните видове двигатели, като единствено по този начин ще можете да постигнете продукт, който да предложи на машината онова, от което тя се нуждае.

Дълъг живот за вашия мотор

Street Race 10W50 е универсално масло за мотоциклети. То може да се ползва при различни видове двигатели, като несъмнено ще накара машината да работи оптимално добре. Предлага отлична грижа за двигателя, като защитава скъпо струващата техника по различни начини.

Маслото осигурява максимално смазване и минимум триене, при това действа в своя пълен потенциал при всякакви метеорологични условия. Позволява на машината да се представи отлично и да поддържа най-добрата работна температура, без излишно загряване.