• Street 15W50

Street 15W50

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

Engine oil 4T LIQUI MOLY Street 15W50 4l SL JASO MA-2


Изборът на масло за двигателя е основна част от правилната поддръжка. Ето защо то трябва да се избира внимателно и да се залага единствено на продукти, в качеството на които сме напълно убедени.

Произведено с опит

Производителят на масла за мотоциклетни двигатели Liqui Moly е компания, която притежава доста богат опит. От дълги години тя се занимава с производство на лубрикантни продукти за много широк спектър от двигатели.

Опитът си казва своето и днес компанията е сред най-предпочитаните от страна на потребителите. Натрупаният ноухау несъмнено оказва голямо влияние на качеството на продуктите и по този начин се създават масла, които могат да посрещнат нуждите на всеки един двигател.

По-дълъг живот и по висока ефективност

Производителят Liqui Moly създава маслото Street 15W50. То е предназначено за мотоциклети, а ефектът се забелязва скоро след като започнете да използвате маслото.

Двигателят работи значително по-тихо, а намаленото отделяне на шум далеч не е единственото, което се забелязва. Двигателят ще се представя значително по-добре, а това със сигурност няма да натовари допълнително вашия мотор.

Триенето ще се намали до минимум, а в резултат ще се постигне и по-ниска температура в двигателя. Това ще се отрази добре на двигателя, тъй като високата температура често се явява един от водещите фактори, които увеличават амортизацията.