• SNOWPOWER 4T 0W40

SNOWPOWER 4T 0W40

0 коментар(и)/

Производител: Motul

Motul Snowpower 4T 0W40 Синтетично масло за 4-тактови моторни шейни, мотоциклети, АТВ.


Производителят на моторни масла Motul е компания, на която можете да се доверите без проблем ако желаете да закупите качествено масло, но не сте запознати с различните продукти. Тук можете да намерите доста богат избор от продукти, сред които огромно многообразие за мотоциклетни масла.

Където се срещат качество и цена

SNOWPOWER 4T 0W40 е един продукт, който ви предлага оптималното съчетание между качество и цена. Той представлява полусинтетично масло за мотоциклети, което има ясно изразен универсален характер. Маслото може да се използва както оф-роуд, така и в градска среда, а съчетанието между стойност и представяне го правят най-доброто решение на пазара.

За минимум амортизация

Двигателното масло SNOWPOWER 4T 0W40 предлага възможността да забавите максимално процесите на стареене на двигателя. Това е нещо съвсем естествено, което няма как да се спре напълно, но за сметка на това позволява да се постигне максимално добро представяне при възможно най-намалено стареене.

Как се постига това

SNOWPOWER 4T 0W40 ви предлага възможността да намали триенето до възможния минимум, което от своя страна оказва благоприятно влияние върху всички други процеси в двигателя. Поддържа се по-ниска температура на работа, а от там се забавя и самото износване на двигателя.