• SAE 50

SAE 50

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

минерално масло, SAE 50, 1 л, API SG


Високото качество на лубрикантните продукти е сред водещите фактори, които определят дали поддържаме добре двигателя на своя мотоциклет. Оптималната грижа се изразява в избора на масло, с което да успеем да постигнем забавяне процеса на стареене.

Винаги е трудно да направим избор и да закупим подходящ продукт, особено на фона на голямото разнообразие от масла. Високото качество и ниска цена трудно се съчетават в един продукт, но това не е невъзможно.

SAE 50 - един топ продукт на производителя Liqui Moly

Производителят на мотоциклетни масла Liqui Moly създава лубриканти за различни типове двигатели и прави това с изключително богатия си опит. Доброто познаване на нуждите на всяка една машина помага за постигането на отличен резултат.

Компанията създава за вас цяла поредица от топ лубриканти за двигатели на мотоциклети, сред които трябва да обърнем сериозно внимание на SAE 50. Това е вид висококачествено минерално масло, което обещава да постигнете цялостно оптимизиране на работата на двигателя.

Предлага се в удобна разфасовка от 1 литър с която ще постигнете отлични резултати. Намален шум от двигателя, поддържане на оптимално добра температура на работа, намалено триене и забавено стареене - това са само част от плюсовете, с помощта на които този продукт ще допринесе до оптимизиране на работата.