• SAE 10W40*

SAE 10W40*

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

полусинтетично масло за четиритактови двигатели, SAE 10W40, 1 л, API SG, API SL, JASO MA-2


Правилната грижа за мотоциклета е комплексна. Добрата поддръжка изисква ползване на качествено машинна смазка. Ако търсите надеждно полусинтетично масло за четиритактови двигатели, SAE 10W40* на производителя Liqui Moly е идеалният избор за вас.

Компанията създава масла за различни видове двигатели, като в това число влизат от най-малките до най-тежкотоварните превозни средства. Богатият опит е един от факторите, които определят доброто познаване в дълбочина на нуждите на всяка машина.

Какво ни предлага SAE 10W 40*

Производителят на този продукт притежава изключително богат опит в производството на лубрикантни продукти за двигатели. Не случайно Liqui Moly е сред най-търсените имена в света на смазочните продукти за машини.

SAE 10W 40* се смята за един от най-висококачествените видове полусинтетично масло. Предлага се в опаковки от един литър, което позволява да се съхраняват лесно и няма да причинят толкова висок разход на средства.

Дълъг експлоатационен период и безпроблемно ползване са сред предимствата, които предлага този продукт. Максимално намаление на триенето води до оптимална температура. Това намалява стареенето на двигателя, който от своя страна ще ви се отблагодари с оптимално представяне и минимален шум.