• Racing 4T 10W40 

Racing 4T 10W40 

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

Масло 1л четиритактовите мотоциклети polsynt.do. Racing 4T 10W40 HD /


Винаги е много сложно да се избере подходящото машинно масло за едно превозно средство. Винаги търсим продукт, който най-добре отговаря на нуждите на двигателя, но за различните превозни средства това може да означава нещо различно.

Важно е да се спрем на компания, която притежава богат опит. Производителят Liqui Moly е подходящото решение, тъй като притежава изключително богат опит в производството на различни видове лубрикантни продукти за машини.

Racing 4T 10W40 е най-доброто на пазара

Racing 4T 10W40 се предлага в разфасовки от 1 литър. Продуктът е предназначен за четиритактови мотоциклети и се счита за един от най-качествените продукти, които се предлагат на пазара.

За четиритактовите мотоциклети

Маслото предлага най-добрата грижа за двигателя, тъй като успява да осигури оптимално добра работна температура, минимално триене и възможност да се изхвърлят от двигателя всички дребни частици. Намаленият шум от двигателя е още един плюс при ползването на този продукт.

Отлични условия на работа

Оптимално ниска температура на работа води до занижена амортизация. Доказано е, че поддържането на двигателя в безопасно ниски температурни норми води до по-дълъг живот на скъпо струващата техника.