• OUTBOARD & JET 2T

OUTBOARD & JET 2T

0 коментар(и)/

Производител: Repsol

Масло за 2 тактови извънбордни двигатели


Производителят на моторни масла Repsol е компания, която притежава изключително богат опит в областта на производството на лубриканти за двигатели. Това се базира на много сериозен опит в областта, което от своя страна говори за отлично познаване на нуждите на различните машини.

OUTBOARD & JET 2T - за извънбордовите двигатели

OUTBOARD & JET 2T е един продукт, който е специално създаден за нуждите на извънбордовите двигатели. Те притежават редица особености, които на свой ред поставят различни изисквания пред този вид масла. Тези изисквания се посрещат от OUTBOARD & JET 2T, защото този лубрикант е създаден на основата на сложно съчетание от базисни съставки.

Най-доброто в сектора

Маслото за двутактови извънбордови двигатели OUTBOARD & JET 2T има за главна цел да забави стареенето на двигателя. Забавените амортизационни процеси са основно резултат от това, че се постига намалено триене, а от та се постига и значително по-добра работна температура.

Избирането на подобен висококачествен продукт обещава да постигнете по-дълъг живот на машината, което при скъпоструващата техника е от изключително голямо значение.