• OFF ROAD RACE 10W50
  • OFF ROAD RACE 10W50

OFF ROAD RACE 10W50

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

Engine oil 4T LIQUI MOLY OFF ROAD RACE 10W50 1l SL JASO MA-2 (PL) пълна синтетика


За да бъде винаги в оптимално добро състояние и за да ви служи така, както вие очаквате, вашият мотоциклет има нужда от редовна грижа. От голямо значение е използването на качествени продукти, тъй като производителят и марката далеч не са без значение за максималното представяне.

Производителят Liqui Moly - за топ представяне

Ако обичате да карате OFF ROAD, тогава трябва да обърнете дори още по-голямо внимание на продуктите, които използвате. Лубрикантът за двигател тогава трябва да се избира дори още по-внимателно, тъй като машината се подлага на още по-голямо натоварване. OFF ROAD RACE 10W50 може без проблем да посрещне по-високите очаквания.

Пълна синтетика

OFF ROAD RACE 10W50 предлага пълна синтетика, което си има редица предимства. Ще можете да използвате този продукт при по-високо натоварване и при по-висок температурен диапазон, без от това да произлиза каквато и да било разлика в усещането на пътя и извън него.

Намалена амортизация

Нивата на амортизация значително се намаляват когато се използва продукт от класата на OFF ROAD RACE 10W50. Това се изразява в намалено триене, поддържането на оптимално добра работна температура, както и възможността двигателя да изхвърли сам дребните замърсяващи частици.