MOTO TRANSM.75W

  0 коментар(и)/

  Производител: Repsol

  Трансмисионно масло за мотоциклети


  MOTO TRANSM.75W е най-добрият избор за онези от вас, които търсят трансмисионно масло за мотоциклети, но са категорични, че не желаят да правят компромис с качеството. Това е един топ продукт в областта, за качествата на който свидетелстват ясно изразените предпочитания на потребителите.

  Най-доброто за двигателя

  Двигателите на мотоциклетите имат специфични нужди, които могат да бъдат посрещнати единствено от специализиран продукт. Производителят на моторни масла Repsol е компания с много дълъг опит и дълбоки традиции в производството на машинни масла. Това е компания, която притежава изключително задълбочени познания в областта на машиностроенето и познава из основи нуждите на всеки един двигател.

  За по-дълъг живот на машината

  MOTO TRANSM.75W е точният избор на трансмисионно масло за мотоциклети, особено ако искате да осигурите максимално представяне на двигателя при минимални условия на триене.

  MOTO TRANSM.75W ща сведе амортизационните процеси до възможния минимум. Покупката на този продукт е добро решение за всеки, който иска да инвестира малко сега за да си спести много големи разходи след време. Техниката, която работи с този лубрикант, несъмнено е изложена на по-малък риск от повреда в процеса на работа.