MOTO TRANSM.10W40

  0 коментар(и)/

  Производител: Repsol

  Трансмисионно масло за мотоциклети


  Мотоциклетите имат сходни, но все пак малко по-различни изисквания по отношение на трансмисионното масло, с което работят. Ето защо ваша отговорност е да им осигурите най-доброто, което можете да си позволите.

  Хубаво е да се ориентирате към производител, който да може да ви предложи най-доброто. Един такъв избор е производителят на масла Repsol. Компанията създава редица висококачествени продукти, сред които е MOTO TRANSM.10W40.

  За по-дълъг живот на машината

  MOTO TRANSM 10W40 е един продукт, с който Repsol ви гарантира, че вашият двигател ще получи най-доброто, което може да се купи с пари. Този вид лубрикант ще осигури възможно най-дълъг живот на двигателя посредством намалена амортизация и ниски нива на триене.

  Трансмисионно масло за мотоциклети MOTO TRANSM.10W40 помага да се изхвърлят по естествен начин от двигателя всички възможни малки замърсители. По този начин се постига намалено триене и се забавят всички процеси на стареене.

  Repsol е компания, на която се доверяват един доста голям пазарен дял от потребители, а доволните клиенти са без съмнение най-добрата възможна реклама на пазара.