• MOBIL 1 TURBO DIESEL 4L

MOBIL 1 TURBO DIESEL 4L

0 коментар(и)/

Производител: Acedelko

Diesel 0W40 моторно синтетично масло CF / SL ACEA B3/B4/A3 MOBIL


Двигателното масло за мотоциклети е един продукт, който винаги се изработва малко по-сложно в сравнение с редица сродни продукти, тъй като тези превозни средства има доста завишени изисквания. На базата на сложна комбинация от съставки се постигат доста добри резултати, а тази скъпо струваща машина се радва на по-дълъг живот и висока изправност.

Производителят Acedelko

MOBIL 1 TURBO DIESEL 4L се произвежда от Acedelko. Компанията има много голям опит и ноухау в създаването на моторни масла. Това се вижда по търсенето и по това, че нейните продукти очевидно биват предпочитани пред тези на други производители в този сектор.

За по-дълъг живот на двигателя

Високото качество на този лубрикантен продукт спомага за постигане на по-дълъг живот на двигателя. Триенето се минимизира до много ниско ниво, а от там се забавя и цялостния процес на стареене.

Специално за дизелови двигатели

Моторното масло е специално създадено за ползване при дизелови двигатели. То е произведено на базата на широк спектър от съставки, които имат за цел да се повишат параметрите на този тип двигатели, като се забави стареенето, понижи се триенето и амортизацията по време на ползване.