• MOBIL 1 RACING 2T 

MOBIL 1 RACING 2T 

0 коментар(и)/

Производител: Mobil

синтетично 2 тактово масло. API TC MOBIL


Производителят на масла Mobil е компания, която се радва на изключително голямо доверие от страна на потребителите. Тази изключителна репутация е резултат от високото качество на всички продукти и доброто познаване на индивидуалните нужди на всеки един двигател.

Нуждите на моторите

Всеки един мотоциклет има своите индивидуални нужди, но цялостно може да се каже, че те са по-фина машина в сравнение с автомобилите и тежкотоварната техника. Ето защо маслата, които се създават за мотори отговарят на по-високи изисквания, което се постига посредством сложната комбинация от базисни съставки.

По-високо представяне на двигателя

Двутактовото масло MOBIL 1 RACING 2T е вид синтетично масло, което позволява двигателят да се представи на максимално високо ниво. В допълнение, това се съпровожда от минимално триене и намалена амортизация.

Тъй като този продукт е синтетичен, той позволява машината да работи в условията на минимално отделяне на отпадни вещества в самия двигател. Обикновено, при по-висок интензитет на ползване в двигателя се отделят пепелни частици.

Макар и малки, те ускоряват процесите на амортизация и създават по-високи нива на триене. Този проблем не съществува при синтетичните масла, тъй като те не отделят подобни отпадни продукти по време на работата на машината.