• LIM3099 7.5W FORK

LIM3099 7.5W FORK

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

масло LIQUI MOLY Fork Oil 7,5W 0,5l (PL) пълна синтетика


Ако държите на високото качество на маслото за двигатели, тогава значи сте наясно, че това е един от основните моменти за поддържането на машината в оптимално добро състояние. Производителят на смазочни масла Liqui Moly предлага широк спектър от продукти, които покриват целия диапазон от най-едрогабаритните до най малките двигатели.

За нуждите на вашия мотоциклет

LIM3099 7.5W FORK е един продукт, с който можете да посрещнете всички нужди на вашия мотоциклет. Това масло е универсално, което означава, че е подходящо и може да се използва за различни видове мотори.

Това масло на LIQUI MOLY се произвежда на основата на широк спектър от базисни съставки, които заедно водят до по-високо изпълнение, по-нисък шум от двигателя по време на работа, забавени процеси на стареене, ниски нива на триене и по-добра работна температура.

Най-доброто на пазара

Със създаването на LIM3099 7.5W FORK, производителят Liqui Moly дава на потребителите възможността да се погрижат за двигателя на своя мотор без да се налага да правят твърде голям разход на средства.

По тази причина не е изненадващо, че LIM3099 7.5W FORK се смята за един от най-високо конкурентните продукти на пазара. В допълнение, то предлага пълна синтетика, което се равнява на по-малко отпадни продукти и по-малка нужда от поддръжка.