• LIM1506 10W FORK

LIM1506 10W FORK

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

0,5 L синтетично масло 10W MEDIUM / LM


LIM1506 10W FORK е отличен избор на масло за двигатели, особено ако притежавате качествен мотоциклет, за който искате да се погрижите както трябва. Създадено на сложна база от разнообразни съставки, то има широк спектър от характеристики, които могат да отговорят на нуждите на всеки един автомобил.

Производителят Liqui Moly

Производител на LIM1506 10W FORK е компанията Liqui Moly, която се е утвърдила като един от безспорните лидери на пазара за моторни и двигателни масла. Компанията предлага на потребителите различен тип лубрикантни продукти, осъзнавайки напълно огромните разлики между отделните видове двигатели и техните нужди.

LIM1506 10W FORK за по-дълъг живот на двигателя

LIM1506 10W FORK намалява чувствително процесите на амортизация в двигателя, като постига по-ниски от средните нива на триене.Това от своя страна може да доведе до по-ниска работна температура, с което също се постигат по-добри резултати.

Опаковките са в размер от 0,5 литра, което позволява на потребителите да закупят от маслото толкова, колкото реално им е необходимо. Тъй като говорим за синтетично масло, компанията производител Liqui Moly напомня, че ще се погрижите за двигателя на мотоциклета по най-добрия възможен начин.