• Factory line off road 5W40
  • Factory line off road 5W40

Factory line off road 5W40

0 коментар(и)/

Производител: Motul

Двигателно масло Motul 300V OFF ROAD 5W40 оф-роуд, 100% синтетично


Factory Line Off Road 5W40 е вид синтетично смазочно масло за мотоциклети, което е предназначено за прилагане върху техните двигатели. То е създадено така, че да посрещне техните специфични нужди, с което да удължи живота на машините и чувствително да намали процесите на стареене.

Factory Line Off Road 5W40 и амортизацията

Износването на машината е естествен процес, който така или иначе няма как да бъде спрян. Въпреки това, Factory Line Off Road 5W40 може да го забави чувствително, защото е създадено на основата на сложна комбинация от базисни съставки.

Как действа

Двигателното масло на първо място намалява процесите на триене и това трябва да се отбележи като редуциране на основния амортизационен фактор. От тук произлизат намален шум, намалено износване, по-добро представяне на самия двигател, а също и постигането на по-добра работна температура на машината.

Производителят Motul

Двигателно масло на Motul се е утвърдило като изключително висококачествен продукт, който се нарежда сред най-търсените на пазара. Компанията базира неговото създаване на задълбочените си познания и доброто разбиране на двигателите на всеки отделен вид машина.

Отлично за оф-роуд

Бъдейки 100% синтетично, маслото Factory Line Off Road 5W40 надминава по параметри всички видове масла, с които сте се срещали досега. То осигурява максимум мощност и издръжливост на пътя, което го прави топ продукт за извънградско каране.