• Factory line off road 15W60
  • Factory line off road 15W60
  • Factory line off road 15W60

Factory line off road 15W60

0 коментар(и)/

Производител: Motul

Двигателно масло Motul 300V OFF ROAD 15W60, оф-роуд, 100% синтетично.


Ако се затруднявате при избора на двигателно масло за вашия мотоциклет, добре би било да разгледате асортимента на производителя Motul. Компанията е доста добре позната на пазара, като се счита за един от основните критерии когато говорим за високо качество и надеждност.

Factory Line Off Road 15W60

Двигателното масло Factory Line Off Road 15W60 е един от продуктите, които Motul създава специално за мотоциклети. Маслото предлага цял куп предимства, с които да подобри грижата и поддръжката на двигателя.

Изцяло синтетично

Factory Line Off Road 15W60 е 100% синтетично масло, което само по себе си означава цял куп предимства. Този тип масла се износват по-бавно и са напълно функционални при един много по-голям диапазон в температурата. Това означава, че при много горещо време рисковете двигателя да прегрее се намаляват, а при студено време вероятността да замръзне се минимизират.

Двигателно масло за оф-роуд

Factory Line Off Road 15W60е един супер продукт, който осигурява максимално представяне когато се налага да карате оф-роуд. Това означава, че двигателят на вашия мотоциклет ще е по-добре защитен, ще е подложен на по-малко натоварване и същевременно ще се запази напълно чист от замърсители. Синтетичният продукт Factory Line Off Road 15W60 ще ви позволи да получите максимума от мотоциклета, без да се натоварва той допълнително.