• Factory line 5W40

Factory line 5W40

0 коментар(и)/

Производител: Motul

Двигателно масло MOTUL 300 V 4T FACTORY LINE 5W40 100% синтетично.


Производителят на двигателни и моторни масла Motul създава изключително широк спектър от продукти, които са предназначение за голямо разнообразие от леки и тежкотоварни моторни превозни средства.

Сред лубрикантите се предлага и голямо многообразие от продукти, които са предназначени специално за мотоциклети. Според различните видове мотори можете да се спрете на един или друг продукт.

Двигателно масло Factory Line 5W40

Сред продуктите на MOTUL има някои, които са изключително търсени и се радва на голям интерес от страна на потребителите. Сред тях е FACTORY LINE 5W40. Това е 100% синтетично масло с изключително високо качество.

То намалява амортизацията и удължава живота на машината значително. Макар че стареенето е неизбежно, това може да се забави за дълго, стига да полагате правилната грижа с един толкова качествен продукт като този.

Предимствата на синтетичния продукт

Синтетичните масла имат редица предимства, сред които е възможността да бъдат използвани при много широк спектър от температури. Маслото позволява да използвате мотоциклета си както при много студено време, така и при изключително високи температури, и то без да се стига до прегряване на двигателя. Двигателите, които използват синтетични масла са винаги много по-чисти и се запазват без големи усилия в отлично състояние.