• Factory line 15W50
  • Factory line 15W50
  • Factory line 15W50

Factory line 15W50

0 коментар(и)/

Производител: Motul

Двигателно масло MOTUL 300 V 4T FACTORY LINE 15W50 100% синтетично.


Правилната грижа за двигателя на мотоциклета е свързана с внимателния подбор на продуктите, с които машината работи. Ако желаете да запазите двигателя в добро състояние, тогава трябва да се възползвате единствено от утвърдени и доказали се масла и горива.

Един продукт на Motul

Производител на този вид масло за двигатели е компанията Motul. Тя е с изключително богат опит в производството на масла за всякакъв тип машини. Мотоциклетите има завишени изисквания към продуктите, с които работят, но Motul успява да ги посрещне напълно.

FACTORY LINE 15W50 - за дълъг живот на двигателя

FACTORY LINE 15W50 е един топ продукт, който покрива и най-високите стандарти за качество във всяко едно отношение. Макар че стареенето на една машина е неминуемо и съвсем естествено, то може да се забави значително във времето.

Маслото намалява триенето значително, а това е от голямо значение, тъй като именно това е основният амортизационен фактор, който съкращава живота на един двигател. Тъй като FACTORY LINE 15W50 намалява търкането, двигателят може да се запази за значително по-дълго време в топ състояние.

100% синтетично

Най-качествените масла за мотоциклетни двигатели на пазара днес са синтетични. FACTORY LINE 15W50 е с топ качество и по тази причина не е изненадващо, че той е изцяло синтетично. Това оставя двигателя по-чист, изхвърля дребните частици и запазва функционалността си в един изключително широк диапазон на температурата.