• Factory Line 10W40
  • Factory Line 10W40
  • Factory Line 10W40
  • Factory Line 10W40

Factory Line 10W40

0 коментар(и)/

Производител: Motul

Двигателно масло MOTUL 300 V 4T FACTORY LINE 10W40 100% синтетично


Изборът на двигателно масло за мотоциклет е доста сложен и не са малко хората, които правят тази покупка разчитайки единствено на късмета си. Това обаче не бива да се прави и е от голямо значение винаги да сме запознати с продуктите, които купуваме.

Производителят Motul

Много е важно да се спрем на сериозен производител, тъй като това е първата стъпка в правилната посока. Motul има отлична репутация, предлагайки на пазара огромно разнообразие от продукти, които са специално създадени с цел намаляване амортизацията и по-качествена работа на мотоциклетните двигатели.

Двигателно масло FACTORY 10W40

Factory Line 10W40 е отличен пример за продукт на Motul. То предлага топ качество, а опаковките са малки и лесни за съхранение. Маслото е изключително изгодно като цена и позволява да решите проблема за дълъг период от време.

Положителните ефекти от работата с маслото се изразяват в значително намаляване на триенето, поддържане на здравословна температура на двигателя и възможност той да се самопочиства.

100% синтетично масло

Factory Line 10W40 е 100% синтетичен продукт. Това означава, че в процеса на работа двигателят ще остане максимално чист, без отпадни частици по него. Синтетичните масла обикновено се славят и с още едно голямо предимство - те могат да се ползват в много по-голям диапазон по отношение на температурата. Синтетичните масла са бъдещето, тъй като техният дял на пазара става все по-значителен.