• 710 2T

710 2T

0 коментар(и)/

Производител: Motul

Двигателно масло, MOTUL 710 2T Ester Blend, за 2-тактови двигатели, 100% синтетично


Двигателно масло винаги се избира трудно, защото този продукт е от изключително значение за работата на машината. Препоръчително е да се въздържате от покупката на продукти, за чието качество не сте напълно сигурни. За да не допускате грешки, професионалистите в областта съветват да залагате единствено на утвърдени марки. Производителят Motul е един от тях и той със сигурност няма да ви разочарова.

710 2T - един продукт с топ качество

Тъй като притежава изключителен ноухау, Motul оставя след себе си милиони доволни клиенти от различни краища на света. 710 2T е един от продуктите, с които компанията може да се похвали. Този лубрикант за мотоциклети предлага изключително високо качество. То удължава живота на машината и намалява амортизацията. 710 2T е гаранция за дълъг живот в резултат на облекчена работа на машината и намалено триене.

710 2T за 2-тактови двигатели

710 2T е създадено специално за нуждите на 2-тактовите двигатели. То ще повиши представянето, но без да натоварва допълнително машината. Ще помогне за произвеждането на по-малко шум от машината.

100% синтетично

Това двигателно масло представлява висококачествен 100% синтетичен продукт. Този характер на лубриканта предполага способност на продукта да работи при изключително широк спектър на температурата. То ще бъде напълно функционално на -30 или -40 градуса, а през горещите летни месеци ще работи без да предизвика прегряване на машината.