• 4T LIQUI MOLY Street 20W50

4T LIQUI MOLY Street 20W50

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

Engine oil 4T LIQUI MOLY Street 20W50 4l SL (PL) Mineralny


Производителят на масла за двигатели Liqui Moly е един чудесен избор за всеки, който иска да направи най-доброто за своя мотоциклет. Компанията създава широк спектър от продукти, които са предназначени за използване при различни условия и в различна среда.

4T LIQUI MOLY Street 20W50

Производителят Liqui Moly предлага на потребителите един вид минерално смазочно масло, с което всеки ще бъде спокоен, че е направил най-доброто за своя мотоциклет. Независимо колко продукти виждате на пазара, този вид универсално масло за мотоциклети няма да ви разочарова.

По-дълъг живот на машината

Полагайки правилната грижа за двигателя на своя мотоциклет, можете да сте сигурни, че той ще ви служи дълго след като сте го закупили. Минералното смазочно масло помага да намалите триенето и да поддържате температурата на двигателя в норми, които ще му позволят да се запази в добро състояние за дълъг период от време.

Ниска амортизация

Използването  на 4T LIQUI MOLY Street 20W50 ще ви помогне да запазите двигателя на мотоциклета значително по-дълго, отколкото бихте могли да постигнете с използването на обикновен лубрикант за двигатели. Това ще има и още един неочакван плюс, а именно възможността да постигнете по-нисък шум на мотора.