• 4T 20W50
  • 4T 20W50
  • 4T 20W50

4T 20W50

0 коментар(и)/

Производител: Acedelko

Двигателно масло MOTUL 3000 4T 20W50 минерално


За да се погрижим за мотоциклета по най-добрия възможен начин, един от решаващите фактори е да се спираме единствено на горива и масла, на които имаме абсолютно доверие и в чието качество не се съмняваме. Една такава компания, на която може да се доверим изцяло е производителят на едни от най-качествените лубриканти на пазара - Acedelko.

Избирайте внимателно

Най-основното е да се спирате на специално създадени за мотоциклети масла, защото използването на неподходящ продукт е много вредно за двигателя. След като вече знаете, че трябва да използвате единствено специален продукт, следващата стъпка е да изберете правилното масло.

Двигателно масло от най-висок клас

Двигателното масло 4T 20W50 е вид минерално масло, което е произведено на базата на солидно познание, натрупано през годините. Компанията без съмнение може да се похвали, че нейните продукти се радват на изключителен интерес.

Каква е ползата от 4T 20W50

Използването на това масло може чувствително да забави стареенето на машината и по този начин да ѝ осигури по-дълъг живот. Това без съмнение се базира на цял куп фактори, най-важен от които обаче е намаленото триене. То води след себе си и други благоприятстващи доброто здраве на двигателя моменти, като например поддържането на по-ниска работна температура.