• 4T 10W40
  • 4T 10W40

4T 10W40

0 коментар(и)/

Производител: Motul

Двигателно масло 4T MOTUL 3000 10W40 1(EN) l SG; SH; SJ JASO MA-2 Минерално


Правилният и внимателен избор на масло за двигатели е основна част от добрата грижа за всеки един двигател. Редно е да избираме само продукти от подбрани производители, защото ако попаднем на некачествена стока, това може да ни коства твърде скъпо.

Производителят Motul

Производителят на лубриканти за двигатели Motul е добре познат не само на родния, но и на международния пазар. Компанията има отлична репутация, която е базирана на огромния брой доволни клиенти в държавите от двете страни на Атлантическия океан.

Лидер на пазара за мотоциклетни масла

Компанията си е извоювала репутацията на едно от най-сериозните имена в света на маслата за мотоциклети. Тя произвежда различни видове минерални, синтетични и полусинтетични продукти, които да бъдат използвани за различен клас и тип мотоциклети.

Двигателно масло 4T 10W40

Двигателното масло 4T 10W40 е продукт с изключително високо качество. Тук говорим за минерално, което се позиционира сред най-добрите и висококачествени на пазара. Компанията притежава изключителен опит и огромен ресурс от учени и специалисти, които да разработят идеалното масло.

Как работи

Този продукт значително намалява стареенето на машината посредством намаляване всички амортизационни процеси. Маслото има свойството да намали триенето, да намали звука от двигателя, както и да способства за поддържането на по-добра температура от двигателя.

Всичко това помага да се намали изхабяването на машината до минимум. Разбира се, стареенето е естествен процес, който няма как да се спре напълно, но все пак то може да бъде силно контролирано и забавено във времето.