• 4T 10W30
  • 4T 10W30

4T 10W30

0 коментар(и)/

Производител: Motul

Двигателно масло Motul 5100 10W30 4T, полусинтетично.


Изборът на подходящо масло за двигател е сложен процес, който трябва да  съпроводен от добро познаване на машината и нейните нужди. Също добър вариант е да се фокусирате единствено върху производители, които са се доказали на пазара и чиито продукти няма да ви разочароват.

Производителят на двигателни и моторни масла Motul е един от тях. Компанията има дългогодишен опит в създаването на продукти за различни видове двигатели, като това винаги е съпроводено от неизменно високо качество.

4T 10W30 за дълъг живот на машината

4T 10W30 е един супер продукт, който се е наложил на пазара с високото си качество. Той е създаден за да посрещне нуждите на мотоциклетите, като е създаден на основата на сложна база от съставки, които покриват широк спектър от потребности на двигателя.

4T 10W30 намалява триенето и цялостната амортизация на машината. Постига се едно доста по-добро ниво на работа, без това да е съпроводено с допълнително натоварване на двигателя.

Двигателно масло от най-висок клас

Motul 5100 10W30 4T е полусинтетично масло, което означава, че то превъзхожда много голяма част от продуктите, които се предлагат на пазара. Това е резултат от по-малкото замърсяване в процеса на работа на машината в сравнение с минералните масла.