• 2T SCOOTER

2T SCOOTER

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

полусинтетично масло за двутактови двигатели, 1 л, С API-TC, JASO FC


Производителят на моторно масло е от голямо значение, тъй като разликите от една до друга компания могат да означават и огромна разлика в качеството. Ако искате да попаднете на наистина добър продукт, но не желаете да правите твърде големи разходи, тогава изборът се стеснява.

Liqui Moly - супер качество на ниска цена

Производителят на моторни масла Liqui Moly предлага редица продукти, които са създадени специално за пистови и други видове мотори. Един от най-търсените е полусинтетичното масло за двутактови двигатели 2T SCOOTER.

То се предлага в разфасовки от един литър, което позволява да купите един много качествен продукт, без да се налага да харчите прекалено много средства. 2T SCOOTER ще накара вашия мотор да работи по-добре, да бъде по-бърз и по-тих, представяйки се оптимално добре на пътя.

По-ниска амортизация

Това полусинтетично масло за двутактови двигатели ще намали до възможния минимум триенето във вашия двигател Това ще ви позволи да постигнете по-ниска работна температура, което автоматично намалява стареенето.

Сред допълнителните плюсове на полусинтетичните масла е, че не оставят никакви следи от замърсяване след себе си и дори спомагат да се изхвърли от двигателя навън всички дребни частици, които евентуално биха могли да причинят триене.