• 2T RACE OFF

2T RACE OFF

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

Engine oil 2T LIQUI MOLY OFF ROAD RACE 1l TC JASO FD (PL) пълна синтетика


Всеки собственик на мотоциклет, който иска да се погрижи за машината по най-добрия възможен начин, знае колко е важен правилният избор на масло за смазване. Производителят Liqui Moly е добре познат на пазара, тъй като неговите продукти се радват на много голям интерес от двете страни на Атлантическия океан.

2T RACE OFF ви дава това, от което се нуждаете

2T RACE OFF е вид машинно масло, което е специално създадено за посрещне нуждите на собствениците на мотоциклети. Този тип лубрикант предлага пълна синтетика, което означава, че в процеса на работа не се отделят никакви отпадни материали.

2T RACE OFF забавя стареенето

Маслото за машини 2T RACE OFF е един продукт, който забавя стареенето на вашия мотоциклет по най-различни начини. На първо място, той намалява триенето, което е основен амортизационен фактор.

На второ място, всичко това води до намалена температура в машината, което ще допринесе за нейното запазване в оптимално състояние за възможно най-дълго време.

Не бива да забравяме и това, че този вид синтетично масло е създадено за да предложи максимално представяне на двигателя в условията на разнообразна температурна среда.