• 2T OFF ROAD

2T OFF ROAD

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

Engine oil 2T LIQUI MOLY OFF ROAD 1l TC JASO FC (PL) полусинтетика


Добрата грижа за мотоциклета непременно е свързана с внимателния избор на продукти, които да използваме за неговата поддръжка. Производителят Liqui Moly е едно от имената, които се свързват със създаването на някои от най-качествените продукти, които се предлагат на пазара въобще.

2T OFF ROAD - за по-дълъг живот на машината

Сред продуктите, които се радват на най-голямо търсене на пазара а масла е 2T OFF ROAD. Този вид лубрикант позволява да постигнете максимално добро представяне на пътя, както и извън него.

Маслото е създадено така, че да посрещне нуждите на вашия мотор дори и ако сте любители на OFF ROAD карането. В подобни обстоятелства двигателите винаги са подложени на изключително натоварване, ето защо трябва да се защитят като се използват висококачествени масла.

2T OFF ROAD - най-доброто за каране в различни условия

Този вид лубрикант е полусинтетичен, което означава, че от него можете да имате по-високи очаквания. Този тип масла са много издръжливи и не отделят никакви отпадни материали след прилагане. ЍДвигателят има свойството да се самопочиства. Това ще доведе до намалена амортизация и по-продължителното му запазване в отлично състояние.