• 2T Motul 510
  • 2T Motul 510

2T Motul 510

0 коментар(и)/

Производител: Motul

Масло за двутактови двигатели MOTUL 510 2T Полусинтетично.


Ако искате да се погрижите за своя мотоциклет, но нямате богат опит в избирането на подобни продукти, тогава можете да заложите на производителя на моторни и двигателни масла Motul.

Компанията създава редица висококачествени продукти, сред които е и 2T Motul 510. Маслото е произведено на базата на дълбоки познания в начина на работа на мотоциклетните двигатели, отчитайки се разликата между отделните типове и особеностите на различните марки.

2T Motul 510 забавя стареенето

2T Motul 510 е гаранция за дълъг живот на вашия мотоциклет. Машината ще бъде съхранена възможно най-дълго във времето, а работата на двигателя ще бъде максимално облекчена. Намаленото ниво на триене и постигането на оптимална температура ще ви осигури възможно най-ниски нива на амортизация.

Масло за двутактови двигатели

MOTUL 510 2T е създадено специално за нуждите на двутактовите двигатели. Производителят на масла Motul създава този продукт на базата на отлично познаване на лубрикантните продукти, както и на разликите в нуждите на различните типове двигатели.

Топ качество

Полусинтетичното масло 2T Motul 510 е един продукт с изключително високо качество. Той се характеризира с минимално отделяне на замърсяващи частици, което го прави предпочитан на фона на всички сродни продукти, които се предлагат на пазара.