• 2T 1L RACE

2T 1L RACE

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

синтетично масло за двутактови двигатели, 1 л, API TС, ISO L-EGD, JASO FD 6 STK, Husqvarna


Производителят на смазочни масла Liqui Moly познава изключително добре нуждите на потребителите и по този начин успява да предложи на пазара точно това, от което те имат нужда.

2T 1L RACE успява да посрещне потребностите на онази част от хората, които не желаят да правят компромис с избора на лубрикантен продукт, осъзнавайки колко е важен той за качествената работа на двигателя.

За дълъг живот на машината

За да бъде един двигател във форма за по-продължителен период от време, той изисква цялостна грижа и поддръжка. Това се отнася в много голяма степен за смазочните продукти, които се използват в процеса на работа.

Производителят Liqui Moly си е поставил за цел постигането на възможно най-голямо удължаване на живота на машината. Това е лесно за постигане, защото компанията знае кое предизвиква най-голяма амортизация.

Какво прави 2T 1L RACE

Този вид висококачествено синтетично масло за двутактови двигатели позволява постигане на минимално триене по време на работата на двигателя. Това от своя страна рефлектира в поддържането на много по-ниска работна температура.

Като резултат се постига създаването на една оптимално добра работна среда за двигателя и условия, при които той забавя триенето до минимум. Така скъпоструващата техника ще се запази за по-голям период от време.