• 10W50 RACE

10W50 RACE

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

синтетично масло за четиритактови двигатели, SAE 10W50, 1 л, API SL, API SG, JASO MA-2 6 STK


Производителят на моторни и смазочни масла Liqui Moly се радва на голям авторитет на пазара, като има доста сериозен пазарен дял в сравнение с други компании. Това се дължи на доброто познаване на различните видове двигатели и на това, че винаги успява да предложи на потребителите супер качество на конкурентна цена.

10W50 RACE - за дълголетие на двигателя

Производителят Liqui Moly създава един продукт специално за мотоциклети. Той се радва на изключително голям интерес от страна на потребителите, а зад това стои солидна причина.

10W50 RACE е синтетично масло за четиритактови двигатели, което означава, че по време на работния процес не се отделя никаква пепел или други отпадни материали. Нещо повече - по време на работата се изхвърлят от двигателя дори и случайно попаднали в него миниатюрни частици.

По този начин се намаляват амортизационните процеси и двигателят ще се запази в отлично състояние дори и след като е използван за дълъг период от време. Трябва да се добави и това, че двигателят ще работи при намалено триене, а в резултат ще се постигне по-ниска работна температура.