• 10W40 STREET*

10W40 STREET*

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

полусинтетично масло за четиритактови двигатели, SAE 10W40, 60 л, API SG, API SL, JASO MA-2


Основен момент в добрата грижа за машината и постигането на оптимална лекота при работа е изборът на подходящо смазочно двигателно масло. На фона на голямото разнообразие от продукти на пазара се избира все по-трудна, а възможността да сбъркаме при покупката е сериозна, дори и ако се консултираме с търговците. Важно е да се избере продукт, който да е специално създаден за съответния тип двигател, а на покупката трябва да се гледа като на инвестиция.

10W40 STREET* - един продукт на Liqui Moly

Производителят на смазочни масла Liqui Moly създава широк спектър от лубриканти, с които покрива нуждите на всеки отделен тип превозни средства. Сред продуктите са и различните видове масла за мотоциклети. Компанията създава тип полусинтетично масло за четиритактови двигатели, с които допринася за високото ниво на представянето.

Ефекти

Сред резултатите които 10W40 STREET* ще допринесе, това е минимум амортизация. Тя се постига по различни начини, сред които е оптимално добрата температура на работа. Триенето се минимизира, а в резултат се забавят всички процеси, които могат потенциално да съкратят живота на машината. Намаляване на звука на двигателя е естествен резултат от всичко това.