• 10W40 BASIC
  • 10W40 BASIC

10W40 BASIC

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

Engine oil 4T LIQUI MOLY Basic Street 10W40 1l SM JASO MA-2 (PL) Mineralny


Съвестната и отговорна грижа за мотоциклета започва с неговото добро познаване и ясно по въпроса за неговите нужди. Важно е да обърнем сериозно внимание на производителя, защото не всички компании изработват масла за двигатели на мотоциклети и горива с еднакво качество.

Един супер продукт на Liqui Moly

Компанията Liqui Moly създава различни видове масла, като благодарение на отличното познаване на двигателите и техните нужди, успява да се наложи като абсолютен лидер на пазара.

10W40 BASIC - за по-малка амортизация

Всеки двигател си има определен живот, но избирането на подходящ лубрикантен продукт може значително да удължи живота на машината. 10W40 BASIC може да направи това посредством по-малко триене, поддържане на оптимално добра работна температура и по-добро посрещане натоварването на пътя.

Liqui Moly - за по-дълъг живот на скъпата машина

Мотоциклетът ще се запази значително по-дълго в топ форма с използването на висококачествени продукти като 10W40 BASIC. Това несъмнено ще му позволи да покаже най-доброто, на което е способен на пътя. По този начин и вие, и моторът ще останете доволни от преживяването, а той ще ви служи толкова, колкото очаквате от него.