• RUBRIC HV 32

RUBRIC HV 32

0 коментар(и)/

Производител: Motul

Hydraulic oil RubRIC 32, ISO HV; HVLP


Производителят на хидравлични масла Motul създава продукти с доста широк спектър на покритие. Неговото име е RUBRIC HV 32 и може да се използва при всякакъв вид превозни средства, включително почти всички видове леки и тежкотоварни автомобили, при селскостопанска техника и различни промишлени мощности.

Световен авторитет

Компанията Motul притежава изключителен авторитет, който е резултат от дългогодишна работа. Освен стремежът към по-зелено производство, Motul се отличава и с високото качество на своите продукти. Компанията е изключително добре позната на световния пазар, в това число в Австралия, Америка и Европа.

За качествена работа на двигателя

RUBRIC HV 32 е продукт, който ще допринесе изключително много за качествената и безпроблемна работа на двигателя. Компанията предлага RUBRIC HV 32 като универсален продукт с много широко поле на действие, което означава, че избирайки го, няма начин да сбъркате. Едно доказателство за високото качество на продукта е способността му да се използва в селското стопанство, което се счита за сектор с много висок интензитет на натоварване.