• MOBIL DTE 10 EXCEL 15

MOBIL DTE 10 EXCEL 15

0 коментар(и)/

Производител: Mobil

Hydraulic oil Mobil DTE 10


Хидравличните масла са много важна част от правилната работа на всяка една машина. Селскостопанската техника не прави изключение, а дори напротив. С изключително високата си себестойност, тя трябва да бъде поддържана възможно най-добре, а използването на смазочни и хидравлични масла от висок клас е част от тази грижа.

Какво хидравлично масло да изберем

MOBIL DTE 10 EXCEL 15 е пример за хидравлично масло с изключително високо качество. Производител на този продукт е Mobil - компания, която има дългогодишни традиции в производството.

Съобразено с най-високите изисквания

Хидравличното масло MOBIL DTE 10 EXCEL 15 е съобразено с най-високите изисквания в селското стопанство. Продуктът трябва да може да поеме голямото натоварване, на което е подложена селскостопанската техника.

Това означава, че той трябва да може да работи безотказно в условията на високи температури, на дълги периоди от интензивна дейност без почивка и при разнообразие от други натоварващи фактори.

Широк обхват на приложение

MOBIL DTE 10 EXCEL 15 е продукт, който има доста широк обхват на приложение. Той е изработен на базата на широк спектър от съставки, които имат разнообразни характеристики.

Забавя стареенето

Селскостопанската техника може да се нуждае от доста широк спектър от спомагателни продукти за своята правилна работа. MOBIL DTE 10 EXCEL 15 е специално създадено за да отговаря на специфичните условия в сектора. Ето защо използването на този продукт може и ще удължи живота на скъпата техника, като в същото време ще намали амортизацията.