• LIBRA HLP 68

LIBRA HLP 68

0 коментар(и)/

Производител: Repsol

Хидравлично масло HLP68


Производителят на хидравлични масла Repsol е компания, която има сериозна репутация в най-развитите европейски страни и в Северна Америка. Компанията може да се похвали с това, че нейните продукти са сред най-търсените.

Хидравлични масла от Repsol

Хидравличните масла от Repsol отговарят дори и на най-високите очаквания на потребителите. Компанията може да предложи редица продукти, сред които хидравличното масло LIBRA HLP 68. То се предлага в големи разфасовки, с които да покрие нуждите и на най-мощната съвременна техника. То работи безотказно при много голяма температурна амплитуда, без да променя своите качества.

За дълъг живот на скъпата техника

Както всеки селскостопански производител знае, машините в селското стопанство са наистина доста скъпи. По тази причина продукти като смазочни и хидравлични масла трябва да се избират много внимателно.

Хидравличното масло LIBRA HLP 68 ще съхрани за дълго доброто състояние на машините, с които работите. Малка инвестиция в качествено масло може да ви спести огромни разходи за ремонт и подмяна на скъпите технически средства.