• HYSPIN HVI 32 

HYSPIN HVI 32 

0 коментар(и)/

Производител: Castrol

Hydraulic oil HYSPIN 32


Ако търсите хидравлични масла за вашия автомобил, каравана или микробус, ако искате да получите възможно най-доброто качество на оптимална цена, тогава производителят Castrol е един от най-добрите възможни избори, които стоят пред вас.

Компанията има световна репутация и се радва на изключително голям интерес от страна на потребителите от двете страни на Атлантическия океан. Много голям авторитет има компанията и в редица други части на света, включително и на бързо развиващия се азиатски пазар.

HYSPIN HVI 32 - високо качество и грижа за двигателя

Производителят на хидравлични масла Castrol създава широка гама от продукти, които могат да посрещнат нуждите на редица топове двигатели, като за всяка машина си има индивидуално решения.

Компанията създава и редица универсални продукти, които могат да се използват с широко приложение и един от тях е HYSPIN HVI 32. Разфасовките са от 20 литра, което прави продукта подходящ за не толкова големи двигатели.

Качеството е много високо и е подплатено с добрия подбор на базисни съставки, които гарантират оптимална работа на двигателя, без да има каквито и да било засечки. Качеството на продукта ще ви помогне да съхраните двигателя за по-дълго време.

Оптималното ниво на изпълнение на работата е гарантирано от това, че ще можете да разчитате на хидравличното масло във всякакви обстоятелства, в това число високо натоварване и големи температурни амплитуди.