• HYSPIN AWS 46
  • HYSPIN AWS 46

HYSPIN AWS 46

0 коментар(и)/

Производител: Castrol

хидравлично масло, DIN 51502-HLP, ISO 6743/4-HM


HYSPIN AWS 46 е универсално хидравлично масло с изключително ценни качества. То е сложна смес между цял куп базисни съставки, всяка от които с огромно значение за здравето на един двигател

Независимо дали става дума за двигател на лек или по-мощен тежкотоварен автомобил, HYSPIN AWS 46 е идеалното решение, което ще ви донесе доста високо качество,

Производителят, който е компанията Castrol, притежава изключително богат опит и ноухау, които му позволяват да посрещне нуждите на много широк спектър от потребители.

За по-тих двигател

HYSPIN AWS 46 може да ви помогне в стремежа да направите двигателя по-ефикасен и способен да постигне по-добри резултати в изпълнението на работата си. Но това не е всичко - той ще постигне доста по-ниски нива на шум, с което ще допринесе и за по-ниските равнища на амортизация.

Това е важна стъпка към постигането на по-дълъг живот на всяка една машина, включително и в сектора на промишленото производство.

Компания с традиции

Castrol не случайно е сред водещите в света производители на моторни и хидравлични масла. Компанията несъмнено може да допринесе за постигането на оптимални резултати, което от своя страна ще помогне да спестите пари и да удължите живота на скъпо струващата ви техника.