• HYDRO ISO 46

HYDRO ISO 46

0 коментар(и)/

Производител: Champion Lubricants

Хидравлично масло


Производителят на хидравлични масла Champion Lubricants е една от най-популярните компании в тази сфера. Тя се радва на изключително добра репутация и търсене на своите продукти както в Северна Америка (Канада, САЩ и Мексико), така и от източната страна на Атлантическия океан.

В държави като Франция, Испания, Италия и Германия, където селското стопанство е сектор с много голям интензитет на производство, тази компания е много добре позната и се радва на изключителен авторитет.

Защо е важно какво избираме

Хидравличното масло е от изключително голямо значение, като по важност можем да го сравним със смазочните продукти, които намаляват триенето и амортизацията. Подобно е и неговото приложение, но това непременно означава и това, че трябва да се погрижим за неговата редовна подмяна и да избираме продукти от висок клас.

Готово да посрещне всички предизвикателства

HYDRO ISO 46 е подходящо за използване дори и за най-големите и мощни селскостопански машини. То е продукт с висока ефективност, която е съобразена както с големите габарити на селскостопанската техника, така и с необходимостта ѝ да се ползва с изключителен интензитет за дълги периоди от време и при доста сурови и тежки условия.

Производителят Champion Lubricants е компания, която осъзнава, че високото натоварване на машините в сектора може да доведе до скъсяване на техния живот, ето защо със своите продукти, той се стреми да минимизира колкото се може повече негативните ефекти от иначе натоварената дейност.

Хидравлично масло за всяка машина

Тъй като крайната цел е да се постигне максимално посрещане на критериите на селскостопанските производители, високото кач1ество на хидравличното масло и широката база от съставки, които са използвани за направата му определено позволява то да се използва за колкото се може повече машини в сектора.

За да запазите скъпата техника

За да запазите скъпата техника в оптимално добро състояние, вие трябва да подбирате много внимателно продуктите, които използвате за да бъде тя наистина функционална. Champion Lubricants ви дава именно тази възможност, така че да сте спокойни, че правите най-доброто за да я запазите в добро състояние.