• HYDRO ISO 32

HYDRO ISO 32

0 коментар(и)/

Производител: Champion Lubricants

Хидравлично масло


Хидравличните масла са от огромно значение за правилната работа и функциониране на всеки един двигател. За да се осигури максимално изпълнение, трябва да се подбират само продукти с гарантирано високо качество.

Един от тях е HYDRO ISO 32, който се радва на голямо търсене и от двете страни на Атлантическия океан. В страни като САЩ и Германия, където селското стопанство е изключително силно развито, HYDRO ISO 32 е сред най-търсените продукти за машините с висока мощност.

Големите количества на маслото от близо 1065 литра са достатъчни за дълговременно ползване, без да мислите и да се безпокоите за това дали разполагате с достатъчно количество хидравлично масло в наличност.

Това е добро решение и за мощни и по-големи по размер машини, работата на които изисква да се използва по-голямо количество от тези спомагателни продукти. Тъй като е създадено на базата на широк спектър от съставки с различни свойства, то може да бъде високо функционално дори при изключителен интензитет на работа.

Продукт с топ качество

Производител на този висококачествен продукт е Champion Lubricants - компания, която е известна с това, че създава само продукти от най-висок клас. Маслото е съобразено с най-високите стандарти и отговаря на нуждите дори и на най-скъпите и сложни машини.

За по-дълъг живот на техниката

Хидравличното масло е един от продуктите, които могат да определят каква ще бъде продължителността на живот на селскостопанската техника. Техническото оборудване в сектора е подложено винаги на много високо натоварване, а това може да скъси живота на скъпото оборудване.

За да не се случи това, всички машини трябва да се използват правилно и според предназначението си. Тук е мястото да отбележим, че част от условията за правилно използване на селскостопанското оборудване е те да се ползват с правилните масла и продукти.

Хидравличните масла HYDRO ISO 32 гарантират, че ще ползвате техниката именно в съответствие с изискванията за това, с което ще осигурите възможно най-ниски нива на амортизация.