• VHPD MS 5W30

VHPD MS 5W30

0 коментар(и)/

Производител: Repsol

Синтетино двигателно масло тежкотоварни автомобили MSAPS


Производителят на моторни масла Repsol е компания, за която няма тайни в света на автомобилните двигатели. От най-дребните машини до най-мощната едрогабаритна техника, компанията предлага неизброимо многообразие от продукти на топ цена и със супер качество.

VHPD MS 5W30 - най-добрият избор

VHPD MS 5W30 е вид моторно масло с изключително добри параметри, което е създадено специално за да задоволи търсенето на тежкотоварните автомобили.

То може да се използва за автобуси с по-малки или по-големи размери, за камиони, а също така и за селскостопанска техника.

Маслото е подходящо и за нуждите на промишленото производство, където се предполага по-голямо натоварване и значително по висок интензитет на работа.

Предимства на VHPD MS 5W30

Основното предимство на VHPD MS 5W30 е, че тук говорим за синтетично двигателно масло. При работата си в двигателя на различните видове тежкотоварни автомобили, VHPD MS 5W30 няма да отделя никаква пепел.

Това ще позволи да се намали амортизацията и триенето в двигателя, от където може да се очаква като естествен резултат и постигането на значително по-голяма продължителност на живота на машината.