• Vexxol 15W40 TRX
  • Vexxol 15W40 TRX

Vexxol 15W40 TRX

0 коментар(и)/

Производител: Vexxol

Масло двигателно тежкотоварниACEA E7-12; ACEA A3/B4-12; API SN/CI-4/CH-4/CF; MB 229.1/228.3; MAN M3275; Renault RLD-2; Volvo VDS-3; IVECO-PEGASO; DAF XF; Scania LDF


Производител на двигателното масло Vexxol 15W40 TRX е компанията Vexxol, която има богат опит в изработката на широк спектър от масла, създадени за най-различни видове леки и тежкотоварни автомобили.

Именно това прави Vexxol 15W40 TRX продукт с гарантирано високо качество, а солидната база от висококачествени съставки, които се съдържат в него, сао може да удължи живота на скъпоструващата техника.

Как Vexxol 15W40 TRX удължава живота на двигателя

Vexxol 15W40 TRX удължава живота на техниката с това, че намалява много силно процесите на триене. Това от своя страна спира износването на двигателя. Понижава се и температурата, при която машината работи, така че това също сериозно допринася.

Маслото има способността да прочиства от дребни замърсители, като например пепел, която се образува от работния процес на двигателя, а също така и от други малки частици, които могат по един или друг начин да попаднат в механизма.

Масло е изработено на базата на сложна комбинация от съставки, всяка от които има различно действие. То може да се квалифицира като универсално, тъй като е подходящо за използване при много широк спектър тежкотоварни автомобили.