• Vexxol 10W40 TRX UHPD
  • Vexxol 10W40 TRX UHPD

Vexxol 10W40 TRX UHPD

0 коментар(и)/

Производител: Vexxol

Масло двигателно тежкотоварниACEA E4/E7-12; API CI-4/CH-4/CF; MB 228.5; MAN M 3277; MACK EO-M+; RENAULT RVI RXD; DAF E4; FTP IVECO-PEGASO; SCANIA LDF-3; VOLVO VDS-3


Тежкотоварните автомобили не могат да работят с масло, каквото се използва при леките такива, не защото двигателя няма да работи, а защото последствията за него могат да бъдат доста негативни.

Двигателните масла за тежкотоварните моторни превозни средства са с друг вискозитет, който е създаден така, че да посрещне нуждите на по-мощните им двигатели и малко по-сложния им начин на работа.

Машинно масло от Vexxol

Производителят на двигателни масла Vexxol е много добре познат сред притежателите на тежкотоварни автомобили и камиони. Маслата, които компанията създава, притежават изключителни способности да почистват дребни замърсявания в двигателя, които могат да бъдат фатални за иначе мощния двигател и да скъсят чувствително продължителността на неговия живот.

Такъв продукт е Vexxol 10W40 TRX UHPD, който притежава необикновени свойства и може да изведе на преден план най-доброто от работата на превозното средство. Шумът на двигателя ще е по-слаб, а амортизацията ще се намали чувствително, тъй като Vexxol 10W40 TRX UHPD е продукт от най-висок клас.